Ydelserne til et hvert selskab!Ydelserne til et hvert selskab!!

Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – Eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  Selskaber

  Få tilknyttet en god revisor til jeres selskab.

  Ved Accounterpart kan I få al den hjælp og rådgivning I har brug for. Vi servicerer selskaber i hele Nordsjælland. Som kunde ved Accounterpart, får I gratis rådgivning via chat og telefon. Vi kan hjælpe jer med den daglige administration og løn, eller blot sørge for at lave jeres årsregnskaber, årsrapporter og selskabs- selvangivelser.

  Vi har mange års erfaring der har givet os en professionel rutine ved et hvert samarbejde. Vi vil kendetegnes som en rådgivende partner, der hele tiden sørger for at stille sig professionelt og kritisk til enhver opgave.

  Vores services er andet end blot bogføring lønadministration. Vi kan nemt og billigt varetage hele jeres økonomi og administration. Det I sparer ved at outsource de ting til os, tjener I mange gange hjem ved at få frigjort hænder til ikke mindst salg og marketing.

  Kontakt os idag og få et gratis procestjek, hvor vi vil gennemgå jeres processer i virksomheden, og kortlægge hvorledes I kan spare penge. Chat med os eller ring direkte, vi sidder klar.

  Ydelser til selskaber

  Bogføring

  Fokuser på det I som selskab er bedst til, og overlad jeres daglige bogføring til en professionel partner som os. Vi hjælpe mange Nordsjællandske selskaber med deres bogføring.
  Vi sætter det hele i struktur og kan bogføre med den frekvens I ønsker.

  Årsrapporter

  I kan få udført jeres årsrapport nemt hurtigt og til en fair pris. Vi har indarbejdet en struktur, der sikrer at I får leveret en fyldestgørende årsrapport til tiden. Vi stiller os rådgivende overfor en hver opgave, hvorfor I med fordel tages med på råd gennem hele processen.

  Selskabs- selvangivelser

  Ligesom ved udførelsen af årsrapporter, har vi indarbejdet en fast struktur der sikrer en fyldestgørende selvangivelse til tiden. Vi indhenter alle bilag sammen med jer, og vi bærer jer gennem hele processen således I føler jer informeret og trygge.

  Lønadministration

  Gennem vores indarbejdede tilgang til løn, sikrer I jer at alle i virksomheden får deres løn til tiden og uden problemer. Er I nystartet virksomhed, kan vi hjælpe jer med at sætte hele lønsystemet op.
  Udover løn, kan vi også rådgive jer omkring Refusion af sygedagpenge barselsdagpenge.
  Vi sikrer ligeledes jeres medarbejdere at de får indrapporteret deres feriepenge til tiden, til det offentlige.

  Forecasting og Rapportering

  Ønsker I et totalt overblik over virksomhedens økonomi, Skat og moms etc. Så kan I med fordel tegne en fast aftale med os, som sikrer at I på faste tidspunkter henover året, informeres om jeres økonomiske situation, betaling af Skat og Moms eller refusion.

  Kontakt os gerne på chatten og få en uforbindende dialog om jeres muligheder.

  “Komplet og fuldendt koncept –  Det er altså minimalt hvad vi betaler, i forhold til den rådgivning og outsourcing vi får. Jeg er meget imponeret over at vi kan outsoruce hele vores bogholderi og administration for så få kroner hver måned. Det vidner om en intelligent og ikke mindst velkonsolideret og kommerciel orienteret virksomhed.”

  – Arne Hastrup Pedersen

  “Tak for det flotte arbejde Lars – Lars Pedersen ejer og driver Accounterpart og jeg må indrømme at jeg aldrig har haft mere tillid til en “talknuser” end jeg har til Lars og Accounterpart. Mange tak for de fine samtaler og venlige sind.”

  – Peder Axelsen

  “Once you go Accounterpart, you never go back – Hvad skulle vi dog gøre uden jer. Det er så befriende ikke at skulle kæmpe med administration, løn og bogføring. Jeg vil vove den påstand at vores virksomhed tjener flere penge nu end tidligere, blot ved at jeg er frigivet til de ting jeg er god til. Dejlig og skøn frihed.”

  – Pia Pedersen

  “Bogføring i verdensklasse – Vi har valgt at lade Accounterpart overtage tjansen med vores bogføring. Det har vi slet ikke fortrudt! Har man lyst til at fokusere på de ting man er bedst til, så anbefaler jeg uden tvivl at man kontakter Accounterpart og får en snak.”

  – Sara Camilla Simonsen