Kreditorstyring ved AccounterpartFå god forecast og rapportering af Accounterpart!

Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – Eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Beregning af nulpunkts omsætning

  ✅ Løbende dækningsbidrags beregninger

  ✅ Budgetopfølgninger

  ✅ Forecast

  Forecast og Rapportering

  Forskellige virksomheder eller forretningsenheder har forskellige behov.

  For at imødekomme sådanne behov tilbyder Accounterpart i samarbejde med virksomhedens ledelse at udarbejde finans- og likviditetsbudgetter, kvartalsanalyser, som enkelt og overskueligt giver et øjebliksbillede og retvisende pejlemærker.

  Forescast og rapportering ved Accounterpart

  For virksomheder, med behov for yderligere analyse og opfølgninger på budgetter udarbejder Accounterpart månedsrapporter, som indeholder budgetopfølgning og nøgletal for perioden.

  Måske salgsafdelingen har brug for løbende at kunne følge salgsudviklingen i forhold til budget, eller at ledelsen har brug for hyppige pengestrøms opgørelser for at kunne vurdere investerings evnen osv. Der er mange muligheder, som hver især kan være værdifulde værktøjer i en vækstorienteret organisation. Accounterpart udarbejder blandt andet følgende typer rapporter for flere af vores eksisterende kunder:

  • Beregning af nulpunkts omsætning
  • Løbende dækningsbidrags beregninger
  • Budgetopfølgninger

  “Tillidsvækkende virksomhed –  At hyre Accounterpart til at udføre kreditorstyring for vores virksomhed, har været den bedste beslutning vi nogensinde har gjort. Siden 2013 hvor vi lavede et samarbejde med Accounterpart, har vi altid betalt vores fakturaer til tiden og vi har aldrig misset en forfaldsdato. Dette kan vi kun have sparet penge på, da vi årligt modtager ca. 2700 fakturaer!”

  – Mikkel Botofte Larsen

  “Tak Lars , for det gode overblik. Det har været ikke mindre end en lettelse at hyre Lars Pedersen til at få styr på vores kreditorer. Vi betaler ikke længere rykkergebyr eller andet der fordyre hele vores betalingsproces.”

  – Jette Carlsen

  “God styring. Det er næsten flovt at indrømme, men vi har aldrig haft så godt styr på vores kreditorer, som efter Accounterpart overtog hele vores kreditorstyring. Vi betaler alle regninger til tiden, og vi har et perfekt overblik over hvornår ting forfalder.”

  – Ib Pedersen

  “Kreditorstyring i særklasse. Vi har før outsourcet hele vores kreditorstyring og bogholderi, men vi har aldrig fået så god indsigt i vores kreditorstyring som efter Accounterpart overtog vort engagement. Tak for god rådgivning Lars.”

  – Niels Sørensen