Kreditorstyring ved AccounterpartHvem er Accounterpart?

Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – Eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Professionel rådgivning

  ✅ Kvalitetsbevidst outcourcing

  ✅ Hjælp til selskaber

  ✅ Hjælp til enkeltmandsvirksomheder

  Kort om Accounterpart

  Hos Accounterpart har vi specialiseret os i at dække administrationsbehovet for små og mellemstore virksomheder, for der igennem at skabe de nødvendige rammer for vækst.

  Vi tilbyder assistance til, eller endda helt at overtage, opgaver inden for den daglige administration, regnskab, bogføring, økonomistyring og lønadministration.

  Accounterpart

  Kompetente ressourcer – uden at omkostningerne tager himmelflugt

  Ved at outsource økonomifunktionen til ACCP får du adgang til et team af kompetente økonomifolk – i din egen virksomhed – uden at omkostningerne tager himmelflugt. For eksempel bogholder, controler og regnskabs-/økonomichef. Dermed har du alle de nødvendige kompetencer til rådighed.

  Store fordele for små og mellemstore virksomheder

  Hvis din virksomhed er for ”lille” til både at have en bogholder og økonomichef ansat, er der store fordele i at outsource dele af eller hele administrationen til ACCP. Dermed sikrer du, at din virksomhed har et altid opdateret, med professionelt bogholderi og styr på økonomien – uden at du behøver bære lønomkostninger, feriepenge, osv. For den lidt større virksomhed ligger fordelene i en mere effektiv udnyttelse af ressourcerne og en bedre fordeling af arbejdsbyrderne i perioder med spidsbelastning eller reduceret personale.

  Behovet varierer og således også omkostningerne

  Der er ingen grund til at betale fast løn hver måned til et bogholderi, hvis der i perioder ikke er særlig mange opgaver. Ved at outsource økonomifunktionen til Accounterpart får du den hjælp der er brug for og betaler kun for den tid, situationen kræver.

  Altid min. to personer til din disposition

  Der vil altid være min. 2 personer tilknyttet din virksomhed. Det giver dig sikkerhed for at din økonomifunktion altid fungerer og aldrig holder ferie. Det betyder samtidig at du har mere viden til din disposition end du ellers ville have med en tilsvarende intern ressource.

  Kompetencer

  Når I vælger Accounterpart som samarbejdspartner får du adgang til en række kompetencer indenfor økonomi og regnskab, samt øvrige administrative funktioner. Vi sørger for hele tiden at holde vores konsulenter ajour med den seneste udvikling og gældende lovgivning, så vi til enhver tid kan levere en professionel og konkurrencedygtigt ydelse, tilpasset kundens aktuelle behov.

  Accounterpart i forhold til revisors arbejde

  Accounterpart udfører ikke egentligt revisionsarbejde – men har specialiseret sig i administrations- og regnskabsassistance. Det betyder, at der er en skarp opdeling i det arbejde Accounterpart udfører og det arbejde, virksomhedens revisor skal udføre.

  Accounterpart udfører det bogholderimæssige arbejde og færdiggør bogføringen med alle påkrævede afstemninger og specifikationer, enten direkte i form af udfyldelse af revisors arbejdspapirer (i tilfælde hvor disse kan udleveres) eller i form af vores egen standard for årsafslutning. Ligeledes gør vi revisor opmærksom på eventuelle områder, som revisor bør undersøge eller behandle nærmere.

  Revisor kan således let gennemgå materialet og opstille regnskabet, udføre revisionsarbejde, samt yde skattemæssig rådgivning. På den måde udnyttes alle ressourcer mest effektivt og økonomisk.

  “Tillidsvækkende virksomhed –  At hyre Accounterpart til at udføre kreditorstyring for vores virksomhed, har været den bedste beslutning vi nogensinde har gjort. Siden 2013 hvor vi lavede et samarbejde med Accounterpart, har vi altid betalt vores fakturaer til tiden og vi har aldrig misset en forfaldsdato. Dette kan vi kun have sparet penge på, da vi årligt modtager ca. 2700 fakturaer!”

  – Mikkel Botofte Larsen

  “Tak Lars , for det gode overblik. Det har været ikke mindre end en lettelse at hyre Lars Pedersen til at få styr på vores kreditorer. Vi betaler ikke længere rykkergebyr eller andet der fordyre hele vores betalingsproces.”

  – Jette Carlsen

  “God styring. Det er næsten flovt at indrømme, men vi har aldrig haft så godt styr på vores kreditorer, som efter Accounterpart overtog hele vores kreditorstyring. Vi betaler alle regninger til tiden, og vi har et perfekt overblik over hvornår ting forfalder.”

  – Ib Pedersen

  “Kreditorstyring i særklasse. Vi har før outsourcet hele vores kreditorstyring og bogholderi, men vi har aldrig fået så god indsigt i vores kreditorstyring som efter Accounterpart overtog vort engagement. Tak for god rådgivning Lars.”

  – Niels Sørensen