Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Fast lav timepris

  ✅ Solid bogføring

  ✅ God kreditorstyring

  ✅ Skarp debitorstyring

  Revisor Helsingør

  Regnskabsassistance er en tillidssag vi tager alvorligt. Book en kvalitetsbevidst revisor i Helsingør idag!

  Accounterpart er et lille revisionsfirma nær Helsingør. Vi har mange års erfaring og samarbejder med en masse mindre og mellemstore virksomheder i og omkring Helsingør.

  Vi er kendt for en fair og lav timepris, hvorfor vi oplever at vore kunder outsourcer hele deres bogholderi til os. Som revisor ved vi hvad der kræves af os, og vi gør en dyd ud af at sætte hele jeres bogholderi, lønadministration etc. i struktur.

  Gennemskuelighed ved vort arbejde er noget vi værdsætter højt. Derfor yder vi også Helsingørs bedste rådgivning omkring en lang række revisionsmæssige områder.

  Læs mere på hjemmesiden, omkring hvad vi kan tilbyde, og ring endelig på 48 79 80 31. Gode råd er gratis!

  Revisor ved Helsingør, med kompetencerne i orden!

  Bogføring

  Som revisor ved vi godt hvor lang tid det kan tage en hver virksomhed at bogføre både debitor- og kreditorfakturaer. Ofte sker dette med forsinkelse eller manglende viden omkring hvad der er nemmest. Vi hjælper mange erhvervsdrivende i Helsingør med deres bogføring. Vi har udviklet vores helt egen proces der hjælper jer, som kunde, med at bruge tiden der hvor I tjener pengene. Vores priser starter ved 400 kr. om måneden, hvorfor vi er en af Helsingørs absolut billigste revisionshuse!

  Selvangivelse

  Foruden bogføring hjælper vi en lang række enkeltmandsvirksomheder i Helsingør, med at selvangive deres forretning. Det er bestemt ikke let som ufaglært, at vide hvordan en god og sikker selvangivelse skal stilles op. For kun 3.500 kr., sørger vi for at lave din selvangivelse til tiden.

  Årsregnskab

  For anpartsselskaber i Helsingør, laver vi årsregnskaber for kun 8.000 kr. Vi er en sikker revisor med flair for at supplere vort arbejde med god rådgivning. Anpartsselskaber har ikke revisionspligt, så spar pengene og lad Accounterpart lave jeres årsregnskab.

  Kontakt os idag!

  Er du selvstændig erhvervsdrivende eller selskab i eller nær Helsingør, så kontakt en god revisor idag på telefon 48 79 80 31.

  “Hold op vi er i trygge hænder! Vi har valgt at outsource både vort bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring og ikke mindst lønadministration til Accounterpart. Vi fortryder intet, aldrig har vi brugt mindre tid på administration.”

  – Niels Faberschön

  “Pålidelig revisor. Moms, Skat og løn afregnes til tiden. Vi sparer en del penge ved at få Accounterpart til at stå for vores daglige administration og regnskab. Herfra anbefaler vi varmt alle selvstændige erhvervsdrivende i Helsingør, at bruge Accounterpart.”

  – Anne-Lise Muns Nielsen

  “God revisor. For os er det rart med en lokal revisor i Helsingør. Accounterpart er der altid når vi har brug for dem. Lars Pedersen og hans kollegaer sørger bestemt for en god og tæt rådgivning til en meget fin pris. Kan varmt anbefale Accounterpart.”

  – Kharim Nhasar Mouhammed