Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Fast lav timepris

  ✅ Solid bogføring

  ✅ God kreditorstyring

  ✅ Skarp debitorstyring

  Revisor Helsinge

  Vi er ikke mindre end Helsinges bedste revisor!

  Hvorfor bruge en masse penge på revisor regninger, når I med fordel kan hyre Helsinges mest prisbevidste revisor her.

  Vi er et erfarent revisor firma og vi har mange kunder i Helsinge. Vi servicerer og rådgiver både selskaber og enkeltmandsvirksomheder.

  For os er en hver opgave en tillidssag. Ring eller chat derfor med os uforbindende og gratis.

  Chat med os nu eller på 48 79 80 31. Gode råd er gratis!

  Den bedste revisor i Helsinge, spar penge og tid nu!

  Bogføring

  God bogføring sikrer et godt flow i en hver virksomhed. Vi har som revisor udviklet vores egne og ikke mindst attraktive koncepter på området. For alle virksomheder i Helsinge gælder en fast lav pris fra 400 kr. per måned. Lad os give jer overblikket og sikre en god administration af jeres bilag.

  Selvangivelse

  Som enkeltmandsvirksomhed kan det være kompliceret at lave selvangivelse. Vi kan klare det for jer, for kun 3.500 kr. Prisen gælder for alle enkeltmandsvirksomheder i Helsinge. Vi er og vil fortsat være Helsinges mest attraktive revisor for jer som enkeltmandsvirksomhed.

  Årsregnskab

  Vi har mange anpartsselskaber som kunder. Fælles for alle vores kunder i Helsinge er, at vi udfører hele årsregnskabet for kun 8.000 kr. Vi tror på at en god pris og ikke mindst pålidelig rådgivning, sikrer et langvarigt kundeforhold. Vi er en revisor der ikke går på kompromis med tillid og kvalitet.

  Kontakt os idag!

  Er I beliggende i Helsinge eller omegn, så kontakt den bedste revisor i området på 48 79 80 31. Eller chat uforbindende med os her via hjemmesiden.

  “Hold op vi er i trygge hænder! Vi har valgt at outsource både vort bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring og ikke mindst lønadministration til Accounterpart. Vi fortryder intet, aldrig har vi brugt mindre tid på administration.”

  – Niels Faberschön

  “Pålidelig revisor. Moms, Skat og løn afregnes til tiden. Vi sparer en del penge ved at få Accounterpart til at stå for vores daglige administration og regnskab. Herfra anbefaler vi varmt alle selvstændige erhvervsdrivende i Helsingør, at bruge Accounterpart.”

  – Anne-Lise Muns Nielsen

  “God revisor. For os er det rart med en lokal revisor i Helsingør. Accounterpart er der altid når vi har brug for dem. Lars Pedersen og hans kollegaer sørger bestemt for en god og tæt rådgivning til en meget fin pris. Kan varmt anbefale Accounterpart.”

  – Kharim Nhasar Mouhammed