Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Fast lav timepris

  ✅ Solid bogføring

  ✅ God kreditorstyring

  ✅ Skarp debitorstyring

  Revisor Frederikssund

  Kontakt den bedste revisor nær Frederikssund.

  Her ved Accounterpart har vi ikke bare mange års erfaring, vi er også en revisor med lokal forståelse for erhvervslivet i Frederikssund. Vi har kunder over hele Sjælland, men vi har er særligt engagerede i Frederikssund.

  Har I brug for en revisor der går skridtet videre og engagerer sig i at optimere jeres processer, så er vi den rette at kontakte.

  Her på sitet kan I læse om alt hvad vi tilbyder:

  Chat med os eller ring endelig på 48 79 80 31. Gode råd er gratis!

  Få et gratis økonomitjek ved en kompetent revisor i Frederikssund.

  Økonomitjekket

  Hvad er et økonomitjek ved Accounterpart? Som revisor ved vi godt hvilke processer der kan hæmme effektiviteten eller udfordre administrationen.

  Såfremt I er erhvervsdrivende i eller omkring Frederikssund, så har vi et lokalt tilbud.
  Vi gennemgår gratis alle jeres nuværende processer:

  Herefter laver vi en plan for hvorledes disse kan optimeres. Såfremt I ønsker at outsource noget af det til os, så har vi en lav pris til alle i Frederikssund. I får eksempelvis bogføring fra kun 400 kr. om måneden.

   

  Kontakt os idag!

  Er du selvstændig erhvervsdrivende eller selskab i eller nær Frederikssund, så kontakt en god revisor idag på telefon 48 79 80 31.

  “Hold op vi er i trygge hænder! Vi har valgt at outsource både vort bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring og ikke mindst lønadministration til Accounterpart. Vi fortryder intet, aldrig har vi brugt mindre tid på administration.”

  – Niels Faberschön

  “Pålidelig revisor. Moms, Skat og løn afregnes til tiden. Vi sparer en del penge ved at få Accounterpart til at stå for vores daglige administration og regnskab. Herfra anbefaler vi varmt alle selvstændige erhvervsdrivende i Helsingør, at bruge Accounterpart.”

  – Anne-Lise Muns Nielsen

  “God revisor. For os er det rart med en lokal revisor i Helsingør. Accounterpart er der altid når vi har brug for dem. Lars Pedersen og hans kollegaer sørger bestemt for en god og tæt rådgivning til en meget fin pris. Kan varmt anbefale Accounterpart.”

  – Kharim Nhasar Mouhammed