Kreditorstyring ved AccounterpartSikker og god lønadministration

Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – Eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Lønafstemning

  ✅ Feriepenge

  ✅ Nemrefusion

  ✅ Lønudbetaling

  Lønadministration

  Få adgang til en lønadministration, der aldrig holder fri!

  Hvis jeres virksomhed i dag har ansatte til at varetage lønadministration, vil I givetvis opleve perioder, hvor bemandingen er præget af ferie, sygdom, barsel og lignende. Det betyder, at bogholderiet ikke altid er helt oppe i omdrejninger. Med en outsourcet lønadministration er der altid én eller flere, der tager sig opgaverne og ser til at tingene kører som de skal. Hver dag.

  Lønadministration ved Accounterpart

  Når Accounterpart styrer din lønadministration, er du sikker på altid at være opdateret i forhold til gældende lovgivning, regler og retningslinjer. På den måde slipper du for at bekymre dig om, eller bruge tid på at sætte dig ind i de ændringer og tiltag, som løbende sker på området.

  Lønafstemning

  For virksomheder, der ikke har tilstrækkelig regnskabsmæssig viden eller ressourcer til at sikre, at lønafstemninger gennemføres rationelt og korrekt, kan Accounterpart hjælpe enten kontinuerligt eller periodevis med lønafstemningen. Herunder ved de årligt tilbagevendende spidsbelastningsperioder i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab og selvangivelse.

  Vi hjælper blandt andet virksomheder med følgende lønafstemningsopgaver:

  • Afstemning af selskabets lønsystem til finansbogholderi og regnskab i forbindelse med årsafslutning
  • Sikre, at alle oplysninger til lønafstemningen er at finde på finanskontoen
  • Sikre overensstemmelse med lovkrav
  • Sikre, at alle oplysninger om selskabets lønafstemning fremgår af kontoplanen

  “Tillidsvækkende virksomhed –  At hyre Accounterpart til at udføre kreditorstyring for vores virksomhed, har været den bedste beslutning vi nogensinde har gjort. Siden 2013 hvor vi lavede et samarbejde med Accounterpart, har vi altid betalt vores fakturaer til tiden og vi har aldrig misset en forfaldsdato. Dette kan vi kun have sparet penge på, da vi årligt modtager ca. 2700 fakturaer!”

  – Mikkel Botofte Larsen

  “Tak Lars , for det gode overblik. Det har været ikke mindre end en lettelse at hyre Lars Pedersen til at få styr på vores kreditorer. Vi betaler ikke længere rykkergebyr eller andet der fordyre hele vores betalingsproces.”

  – Jette Carlsen

  “God styring. Det er næsten flovt at indrømme, men vi har aldrig haft så godt styr på vores kreditorer, som efter Accounterpart overtog hele vores kreditorstyring. Vi betaler alle regninger til tiden, og vi har et perfekt overblik over hvornår ting forfalder.”

  – Ib Pedersen

  “Kreditorstyring i særklasse. Vi har før outsourcet hele vores kreditorstyring og bogholderi, men vi har aldrig fået så god indsigt i vores kreditorstyring som efter Accounterpart overtog vort engagement. Tak for god rådgivning Lars.”

  – Niels Sørensen