Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Fast lav timepris

  ✅ Solid bogføring

  ✅ God kreditorstyring

  ✅ Skarp debitorstyring

  Revisor Frederiksværk

  God regnskabsassistance I Frederiksværk, får I kun gennem en lokal og pålidelig revisor!

   

  Accounterpart er den bedste og mest prisbevidste revisor nær Frederiksværk. Vort arbejde er en tillidssag, vi søger derfor altid at skabe troværdighed og tryghed fra start af. I kan derfor frit og kvit kontakte os på chatten eller via telefon, og få en uforbindende samtale.

  Her på sitet kan I læse om alt hvad vi tilbyder:

  Læs mere på hjemmesiden, omkring hvad vi kan tilbyde, og ring endelig på 48 79 80 31. Gode råd er gratis!

  Revisor ved Frederiksværk, vi er smilende og imødekommende!

  Bogføring

  Vi er lokalt engageret, så for alle erhvervsdrivende og selskaber i Frederiksværk, tilbyder vi god bogføring fra kun 400 kr. per måned. At outsource sin bogføring til en revisor, er en tillidssag. Vi sørger derfor hele tiden at supplere samarbejdet med fri og kompetent rådgivning.

  Selvangivelse

  Til alle enkeltmandsvirksomheder i Frederiksværk og omegn, tilbyder vi at lave komplet årlig selvangivelse for kun 3.500 kr. Vi er en revisor med flair for effektiv og sikker udformning af selvangivelser. Få en uforbindende samtale eller chat med os, inden vi anvendes til opgaven.

  Årsregnskab

  For alle anpartsselskaber i Frederiksværk, tilbyder vi komplet udformning af årsrapport eller årsregnskab for fast pris på kun 8.000 kr. Vi skaber overblik og sørger for at tage jer med på råd. I forbindelse med at udforme jeres årsrapport vil vi gennem god rådgivning, komme med forslag til procesoptimering. Det sikrer jer en bedre planlægning af virksomhedens administration og økonomi.

  Kontakt os idag!

  Er du selvstændig erhvervsdrivende eller selskab i eller nær Frederiksværk, så kontakt en god revisor idag på telefon 48 79 80 31.

  “Hold op vi er i trygge hænder! Vi har valgt at outsource både vort bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring og ikke mindst lønadministration til Accounterpart. Vi fortryder intet, aldrig har vi brugt mindre tid på administration.”

  – Niels Faberschön

  “Pålidelig revisor. Moms, Skat og løn afregnes til tiden. Vi sparer en del penge ved at få Accounterpart til at stå for vores daglige administration og regnskab. Herfra anbefaler vi varmt alle selvstændige erhvervsdrivende i Helsingør, at bruge Accounterpart.”

  – Anne-Lise Muns Nielsen

  “God revisor. For os er det rart med en lokal revisor i Helsingør. Accounterpart er der altid når vi har brug for dem. Lars Pedersen og hans kollegaer sørger bestemt for en god og tæt rådgivning til en meget fin pris. Kan varmt anbefale Accounterpart.”

  – Kharim Nhasar Mouhammed