Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Fast lav timepris

  ✅ Solid bogføring

  ✅ God kreditorstyring

  ✅ Skarp debitorstyring

  Revisor Nordsjælland

  Kontakt Nordsjællands bedste revisor.

  Når vi kalder os Nordsjællands bedste revisor, så er det fordi det er det vi konstant bestræber os på at være. Vi sætter overliggeren højt og har kun tilfredse kunder omkring os.

  Vi dækker hele Nordsjælland og har ikke ambitioner om at blive et verdens firma. Vi er lokalt orienteret og arbejder dels med praktiske administrative opgaver, men også at styrke jeres processer internt i virksomheden.

  Vi håndterer en lang række arbejdsopgaver som vores kunder outsourcer til os.

  Her på sitet kan I læse om alt hvad vi tilbyder:

  Chat med os eller ring endelig på 48 79 80 31. Gode råd er gratis!

  Alle erhvervsdrivende i Nordsjælland tilbydes gratis økonomitjek af en kompetent revisor.

  Økonomitjekket

  Vi ønsker hele tiden at få flere lokale kunder i Nordsjælland. Men mange erhvervsdrivende tror at det er en kostelig affære at outsource dele eller hele administrationen til en revisor. Men her ved Accounterpart tror vi på en lav og fair prispolitik. Vores priser er gennemskuelige. Vi tilbyder eksempelvis alle Nordsjællandske virksomheder komplet bogføring fra kun 400 kr. om måneden.

  Vi gennemgår gratis alle jeres nuværende processer:

  Er I herefter interesserede i at indgå dialog omkring outsourcing af dele eller hele jeres administration, så er I i trygge hænder.

  Hyr en kompetent og troværdig revisor fra Nordsjælland, det er investeringen værd.

  Kontakt os idag!

  Er du selvstændig erhvervsdrivende eller et selskab i Nordsjælland, så kontakt en god revisor idag på chat, mail eller telefon 48 79 80 31.

  “Hold op vi er i trygge hænder! Vi har valgt at outsource både vort bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring og ikke mindst lønadministration til Accounterpart. Vi fortryder intet, aldrig har vi brugt mindre tid på administration.”

  – Niels Faberschön

  “Pålidelig revisor. Moms, Skat og løn afregnes til tiden. Vi sparer en del penge ved at få Accounterpart til at stå for vores daglige administration og regnskab. Herfra anbefaler vi varmt alle selvstændige erhvervsdrivende i Helsingør, at bruge Accounterpart.”

  – Anne-Lise Muns Nielsen

  “God revisor. For os er det rart med en lokal revisor i Helsingør. Accounterpart er der altid når vi har brug for dem. Lars Pedersen og hans kollegaer sørger bestemt for en god og tæt rådgivning til en meget fin pris. Kan varmt anbefale Accounterpart.”

  – Kharim Nhasar Mouhammed