Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Fast lav timepris

  ✅ Solid bogføring

  ✅ God kreditorstyring

  ✅ Skarp debitorstyring

  Revisor Hornbæk

  Kontakt Accounterpart, en troværdig revisor nær Hornbæk!

  Tillid er mange gange en mangelvare i vore dage. Vi er dog en revisor der tror på de gamle dyder i et nyt og moderne set up. For os er den tætte og rådgivende dialog noget af det vigtigste når I som virksomhed, betror jeres økonomi og administration til en revisor.

  Vi er meget lokalt engageret og har mange lokale kunder I Hornbæk. Som lokal revisor kender vi til mange af de udfordringer I som virksomhed til dagligt konfronteres med.

  I kan med fordel outsource dele eller hele jeres administration til en kompetent revisor som os.

  Læs mere på hjemmesiden og chat eller ring på 48 79 80 31. Gode råd er gratis!

  En revisor med kompetencer og lokal forståelse i Hornbæk!

  Bogføring

  Bogføring kan for mange mindre erhvervsdrivende være en tidskrævende affære. Flere mindre erhvervsdrivende vælger dog også i stigende grad at outsource dele eller hele deres bogføring. Vi ser dog ofte at prisen for en revisor er skruet for voldsomt i vejret. Vi tilbyder derfor alle erhvervsdrivende i Hornbæk, komplet outsourcing af jeres bogføring fra kun 400 kr. per måned. Så har alle råd til professionel hjælp.

  Selvangivelse

  Vi udfører også både selskabs- og enkeltmandsselvangivelser. Her mener vi at vi som revisor har et stort ansvar for om I kan føle jer trygge ved den selvangivelse der afleveres. Man kan gøre mange ting forkert eller gå glip af fordele man ikke anede man havde. Vi foreslår derfor altid, at I som kunde ringer uforbindende til os og får en god snak. Til alle erhvervsdrivende i Hornbæk, tilbyder vi en fast pris på kun 3.500 kr. 

  Årsregnskab

  Accounterpart har i mange år lavet årsrapporter og årsregnskaber til tilfredse kunder i og omkring Hornbæk. Vi har udviklet vores egen faste og ikke mindst tidsbesparende struktur, der gør at vi kan tilbyde alle i Hornbæk en fast pris på 8.000 kr.

  Kontakt os idag!

  Kontakt en pålidelig revisor idag på telefon 48 79 80 31. Hornbæk er vores hjemmebane, så kontakt en troværdig revisor der kender jer..

  “Hold op vi er i trygge hænder! Vi har valgt at outsource både vort bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring og ikke mindst lønadministration til Accounterpart. Vi fortryder intet, aldrig har vi brugt mindre tid på administration.”

  – Niels Faberschön

  “Pålidelig revisor. Moms, Skat og løn afregnes til tiden. Vi sparer en del penge ved at få Accounterpart til at stå for vores daglige administration og regnskab. Herfra anbefaler vi varmt alle selvstændige erhvervsdrivende i Helsingør, at bruge Accounterpart.”

  – Anne-Lise Muns Nielsen

  “God revisor. For os er det rart med en lokal revisor i Helsingør. Accounterpart er der altid når vi har brug for dem. Lars Pedersen og hans kollegaer sørger bestemt for en god og tæt rådgivning til en meget fin pris. Kan varmt anbefale Accounterpart.”

  – Kharim Nhasar Mouhammed