Kreditorstyring ved AccounterpartVi laver årsrapporter for virksomheder i hele Nordsjælland.

Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – Eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Kun 8.000 kr. for Årsrapport

  ✅ Skatteplanlægning

  ✅ Momsregnskab

  ✅ Afgiftsoversigt

  Årsrapport

  Afhængig af virksomhedens selskabsform og størrelse stilles der forskellige krav til årsrapporten.

  Nogle virksomheder har brug for en revisor til årsafslutning og selvangivelse. Mens andre er fritaget for revisionskravet og dermed ikke behøver at afsætte økonomi til revidering af regnskabet.

  Accounterpart kan hjælpe med årsrapporten og selvangivelse for enkeltmandsfirmaer, I/S og alle typer selskaber (A/S, ApS og IVS).

  Der er desuden åbnet mulighed for, at anpartsselskaber med en omsætning på mindre end DKK 00,- om året kan undlade at få regnskabet revideret. Det betyder, at du som virksomhedsejer kan flytte udgiften fra revision til rådgivning og derved få mere for pengene.

  I de fleste tilfælde vil det kunne betale sig at bevare tilknytningen til en dygtig revisor. Både af hensyn til den skattemæssige rådgivning, og fordi der fortsat skal sendes regnskaber ind til Erhvervs- og selskabsstyrelsen, som opfylder Årsregnskabslovens krav.

   Få hjælp til Årsrapporten

  Skat, moms og afgifter

  Skatteplanlægning og skatterapportering er blevet mere omfattende og uigennemskueligt for de fleste virksomheder. Samtidig er vigtigheden heraf, for virksomhedens økonomi og omdømme, af stadigt stigende betydning. Med løbende ændringer i den danske skattelovgivning og skattereformer er danske såvel som udenlandske virksomheder sat under pres.

  Accounterpart tilbyder løsningsorienteret rådgivning indenfor følgende områder, som tager udgangspunkt i virksomhedens aktuelle skattemæssige udfordringer og skaber værdi på bundlinjen.

  • Selskabs- og virksomhedsskat
  • Etablering af virksomhed og datterselskaber
  • Moms, told og afgifter

  “Vi fik udført en tilfredsstillende årsrapport –  Vi troede at man kun kunne lave en årsrapport på én måde. Men gennem god dialog med Accounterpart og ikke mindst Lars Pedersen, har vi en overbevisning om at vores årsrapport for første gang siden 1991 er fyldestgørende og ikke mindst retvisende. Tak for hjælpen Accounterpart”

  – Kim Schjødt Mikkelsen

  “Årsrapport i god tid – Vi har altid været sent ude med vores årsrapport, skatteregnskab og momsafregning. Vores virksomhed har været i kraftig vækst siden 2012 og tiden har altid været knap. Men vi har anvendt Accounterpart til al økonomi og administration. Vi har outsourcet alt. Det har sikret os at vi nu får udført vores årsrapporter til tiden, da Accounterpart følger os helt til dørs. Tak Lars.”

  – Marianne Petersen