Kreditorstyring ved AccounterpartOutsourcing, flere kompetencer til rådighed

Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – Eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Digital fakturering

  ✅ Likviditetsstyring

  ✅ Reducering af omkostninger

  ✅ Synkronisering med bank

  Outsourcing

  Mange virksomheder forsøger at effektivisere eller optimere deres administrative funktioner, i stedet for outsourcing.

  -Men når man taler effektivisering og optimering, bør man også overveje outsourcing. Det er snarere reglen end undtagelsen, at der er penge at spare. Derfor vil vi opfordre til at arbejdsgangene gennemgås og analyseres, hvorefter beslutningen om, hvad der er mest hensigtsmæssigt for din virksomhed, kan træffes.

  Outsourcing via Accounterpart

  Blandt fordelene ved outsourcing er, at din virksomhed får den rette bemanding i forhold til opgaver, ressourcer og mål. Virksomheden er ikke længere sårbar overfor sygdom, ferie, efteruddannelse og opsigelser. Og dertil kommer den mertid det giver jer til at kunne fokusere indsatsen indenfor dine kernekompetencer.

  Accounterpart kan tilbyde at assistere med, eller endda helt at overtage en række af de administrative funktioner.
  Det kan for eksempel være på følgende områder:

  Hos Accounterpart får du adgang til specialister med forskellige spidskompetencer, uden at det koster ekstra. Dermed styrkes kvaliteten af de administrative leverancer. Vi kommer med forslag til eventuelle forbedringer eller forenklinger, når situationen taler for det og sørger for at I til enhver tid har det fulde overblik.

  Hvis I ønsker et bedre beslutningsgrundlag inden I giver jer i kast med outsourcing, kan vi tilbyde at udføre en analyse i samarbejde med jeres virksomhed, for at finde frem til den løsningsmodel, der bedst imødekommer jeres behov på både kortere og længere sigt.

  “Skønt med den frihed vi har –  De honorarer vi betaler til Accounterpart er for os lige så essentielt og vigtigt for os at betale, som internet og telefoni. Vi kan simpelthen ikke undvære Accounterpart ved vores side. Vi har outsourcet alt, og specielt debitorstyringen og lønadministrationen har vi været glade for.. Hvilken frihed, takker mange gange.”

  – Isabella Isaksson

  “Utrolig god investering for vores forretning – Som restauratør er bilagene mange og tiden knap. Vi er så utrolig glade for at have ladet Accounterpart tage sig af vores bogføring. Før i tiden gik jeg i seng kl. 02. hver dag efter at have bogført dagens omsætning. Nu sender jeg bare alt digitalt til Accounterpart, det tager mig 10 min.”

  – Jeanette Mogensen

  “Perfekt overblik. Siden vi indgik samarbejde med Lars Pedersen har vi haft fuldstændig styr på vores likviditet. Vi ved hvornår tingene skal betales, og vi får vores betalinger hurtigere ind i kassen! Tak Lars, kanon service du yder.”

  – Simon Bendtsen

  “Det kører af sig selv. Alt passer sig selv. Lønnen kører automatisk, Moms og Skat betales til tiden, vores kreditorer får penge før tid og vores debitorer betaler til tiden. Det er en lettelse at lade Accounterpart stå for alt.”

  – Bo Henriksen