Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Fast lav timepris

  ✅ Solid bogføring

  ✅ God kreditorstyring

  ✅ Skarp debitorstyring

  Revisor Gribskov

  Vi er en revisor i Gribskov der tilbyder hele pakken!

  Accounterpart er en lokal revisor i Gribskov. Vi har drevet revisionsvirksomhed i et årti, og vi har mange tilfredse kunder i Gribskov.

  Accounterpart kan hjælpe med al økonomi og regnskabsassistance. Herudover agerer vi også rådgivende for vores kunder, og hjælper både selskaber og enkeltmandsvirksomheder med at optimere deres processer.

  Læs mere på hjemmesiden eller chat endelig uforbindende med os live. I kan også ringe på 48 79 80 31. Gode råd er gratis!

  En dygtig revisor i Gribskov!

  Bogføring

  Vidste I at fra kun 400 kr. om måneden, kan I outsource al bogføring til en professionel revisor? Vi fører en fair prispolitik og har sat alt ind på at få lokale kunder i Gribskov. Vi tilbyder derfor altid at I som kunde kan få gratis råd og vejledning, så længe vi varetager jeres fulde bogføring.

  Selvangivelse

  Når regnskabsåret går på hæld, så hjælper vi virksomheder med selskabsselvangivelsen eller almindelige selvangivelser for enkeltmandsvirksomhed. At lave en selvangivelse er en tillidssag for os som revisor. Vi fører derfor en fast pris til alle erhvervsdrivende der en lokale i Gribskov. Kun 3.500 kr. for udformningen af en selvangivelse.
  Gennem fair pris og god dialog skaber vi tryghed og tillid.

  Årsregnskab

  Vi laver også årsregnskaber og årsrapporter. Ved Accounterpart får alle erhvervsdrivende i Gribskov udført et årsregnskab for kun 8.000 kr. Vi er en revisor der har specialiseret sig i en fast struktureret tilgang til et hvert årsregnskab. Derfor udføres opgaven hurtigt og effektivt.

  Kontakt os idag!

  Ejer I eller repræsenterer I en virksomhed i Gribskov, så kontakt en god revisor idag, på chat, mail eller telefon 48 79 80 31.

  “Hold op vi er i trygge hænder! Vi har valgt at outsource både vort bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring og ikke mindst lønadministration til Accounterpart. Vi fortryder intet, aldrig har vi brugt mindre tid på administration.”

  – Niels Faberschön

  “Pålidelig revisor. Moms, Skat og løn afregnes til tiden. Vi sparer en del penge ved at få Accounterpart til at stå for vores daglige administration og regnskab. Herfra anbefaler vi varmt alle selvstændige erhvervsdrivende i Helsingør, at bruge Accounterpart.”

  – Anne-Lise Muns Nielsen

  “God revisor. For os er det rart med en lokal revisor i Helsingør. Accounterpart er der altid når vi har brug for dem. Lars Pedersen og hans kollegaer sørger bestemt for en god og tæt rådgivning til en meget fin pris. Kan varmt anbefale Accounterpart.”

  – Kharim Nhasar Mouhammed