Kreditorstyring ved AccounterpartLæs her om Accounterparts vilkår for brug

Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – Eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Digital fakturering

  ✅ Likviditetsstyring

  ✅ Reducering af omkostninger

  ✅ Synkronisering med bank

  Vilkår for brug

  Oplysningerne på dette web-site er kun beregnet til at give læseren en generel vejledning i forhold af interesse til eget brug.

  Brugen og virkningen af love kan variere meget på grundlag af de specifikke omstændigheder for en given virksomhed og relaterede fakta. På grund af jævnlige ændringer i love, regler og forordninger, samt de naturligt forekommende trusler som følge af elektronisk kommunikation kan der forekomme forsinkelser, udeladelser eller unøjagtigheder i oplysningerne på dette web-site. Derfor videregives oplysningerne ud fra den forståelse, at forfatterne og udgiverne ikke hermed yder juridisk, regnskabsmæssig, skattemæssig eller anden professionel rådgivning eller tjenesteydelser. Oplysningerne kan derfor ikke anvendes som erstatning for rådgivning fra revisorer, skatterådgivere eller andre rådgivere. Før der træffes nogen beslutninger eller forholdsregler, bør du rådføre dig med en rådgiver fra Accounterpart.

  Vilkår for brug – fortsat

  Selvom vi har bestræbt os på at sikre, at de oplysninger, som er indeholdt på dette web-site, er indhentet fra pålidelige kilder, er Accounterpart ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller udeladelser eller for de resultater, som opnås ved brug af oplysningerne. Alle oplysninger på dette web-site er anført, som de foreligger uden nogen garanti for fuldstændighed, nøjagtighed, rettidighed eller for de resultater, som opnås ved brug af oplysningerne og uden nogen form for garantiforpligtelse – udtrykkelig eller implicit – herunder men ikke begrænset til, garantiforpligtelse vedrørende præstation, salgbarhed og brugbarhed til et specielt formål.

  Accounterpart, dets interessenter eller selskaber, eller dets partnere og ansatte kan på ingen måde blive holdt ansvarlig over for dig eller andre for beslutninger eller forholdsregler, der er truffet på grundlag af oplysninger på dette web-site eller for nogen indirekte, specielle eller lignende skader, selvom om muligheden for sådanne skader er blevet oplyst.

  Visse links fra dette web-site har forbindelse til andre web-sites, som vedligeholdes af en tredjepart, hvorover Accounterpart ikke har nogen kontrol. Accounterpart fremsætter ikke indvendinger mod nøjagtigheden eller andre aspekter af oplysninger indeholdt i andre web-sites.

  “Tillidsvækkende virksomhed –  At hyre Accounterpart til at udføre kreditorstyring for vores virksomhed, har været den bedste beslutning vi nogensinde har gjort. Siden 2013 hvor vi lavede et samarbejde med Accounterpart, har vi altid betalt vores fakturaer til tiden og vi har aldrig misset en forfaldsdato. Dette kan vi kun have sparet penge på, da vi årligt modtager ca. 2700 fakturaer!”

  – Mikkel Botofte Larsen

  “Tak Lars , for det gode overblik. Det har været ikke mindre end en lettelse at hyre Lars Pedersen til at få styr på vores kreditorer. Vi betaler ikke længere rykkergebyr eller andet der fordyre hele vores betalingsproces.”

  – Jette Carlsen

  “God styring. Det er næsten flovt at indrømme, men vi har aldrig haft så godt styr på vores kreditorer, som efter Accounterpart overtog hele vores kreditorstyring. Vi betaler alle regninger til tiden, og vi har et perfekt overblik over hvornår ting forfalder.”

  – Ib Pedersen

  “Kreditorstyring i særklasse. Vi har før outsourcet hele vores kreditorstyring og bogholderi, men vi har aldrig fået så god indsigt i vores kreditorstyring som efter Accounterpart overtog vort engagement. Tak for god rådgivning Lars.”

  – Niels Sørensen