Ydelserne til et hvert selskab!Ydelserne til en hver enkeltmandsvirksomhed!!

Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – Eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Bogføring

  ✅ Årsregnskab

  ✅ Lønadministration

  ✅ Selskabsselvangivelse

  ✅ Forecasting og Rapportering

  ✅ Debitorstyring

  ✅ Kreditorstyring

  Enkeltmandsvirksomheder

  Få et godt samarbejde med en revisor, det betaler sig.

  Mange mindre selvstændige erhvervsdrivende, især iværksættere, tror at et tæt revisorforhold er en kostelig affære. Vi har respekt for den økonomiske holdning mange mindre virksomheder har, men vi ønsker at bryde markedet med en prisbevidst tilgang til de ydelser vi tilbyder.
  Enkeltmandsvirksomheder kan have stor gavn af at outsource hele deres administration til os.
  Specielt bogføring og debitorstyring er forbundet med mange ressourcer. Typisk er man få ansatte i en enkeltmandsvirksomhed, og mange gange er ejen selv en blæksprutte. Det kan derfor stort set ikke betale sig, at medarbejdere og selvstændige sidder og anvender dyrbar tid på bogføring, rykkere og administration.

  Fra kun 400 kr. om måneden klarer vi al bogføring. Sammen med jer som kunde, fastlægger vi en procedure for i hvilken frekvens der afsendes bilag og bogføres.

  Kontakt os idag og få et gratis procestjek, hvor vi vil gennemgå jeres processer i virksomheden, og kortlægge hvorledes I kan spare penge. Chat med os eller ring direkte, vi sidder klar.

  Ydelser til enkeltmandsvirksomheder

  Bogføring

  Mange mindre enkeltmandsvirksomheder har mange bilag i forhold til hvor mange ressourcer virksomheden har. Detailbutikker eller entreprenører bygger i mange tilfælde deres omsætning op ved mange små salg. Bilagene er derfor mange og faktureringen ligeledes en tidskrævende affære.

  Vi håndterer det for jer fra 400 kr. om måneden. Det er så billigt at vi sjældent ser en enkeltmandsvirksomhed der ikke har brug for vores assistance alene på dette område.

  Årsregnskab / udvidet selvangivelse

  Et årsregnskab og den udvidet selvangivelse er meget tidskrævende for en hver mindre selvstændig erhvervsdrivende. Vi har lavet et fastpriskoncept der sikrer jer som kunde, at alt udføres indenfor gældende regler og at I ikke skal afsætte egne ressourcer til årsregnskabet.
  Fra kun 3.500 kr. hjælper vi jer med hele årsregnskabet og den udvidet selvangivelse, det fås næsten ikke billigere i hele Nordsjælland.

   

  Lønadministration

  Gennem vores indarbejdede tilgang til løn, sikrer I jer at alle i virksomheden får deres løn til tiden og uden problemer. Er I nystartet virksomhed, kan vi hjælpe jer med at sætte hele lønsystemet op.
  Udover løn, kan vi også rådgive jer omkring Refusion af sygedagpenge barselsdagpenge.
  Vi sikrer ligeledes jeres medarbejdere at de får indrapporteret deres feriepenge til tiden, til det offentlige.

  Forecasting og Rapportering

  Ønsker I et totalt overblik over virksomhedens økonomi, Skat og moms etc. Så kan I med fordel tegne en fast aftale med os, som sikrer at I på faste tidspunkter henover året, informeres om jeres økonomiske situation, betaling af Skat og Moms eller refusion.

  Kontakt os gerne på chatten og få en uforbindende dialog om jeres muligheder.

  “Komplet og fuldendt koncept –  Det er altså minimalt hvad vi betaler, i forhold til den rådgivning og outsourcing vi får. Jeg er meget imponeret over at vi kan outsoruce hele vores bogholderi og administration for så få kroner hver måned. Det vidner om en intelligent og ikke mindst velkonsolideret og kommerciel orienteret virksomhed.”

  – Arne Hastrup Pedersen

  “Tak for det flotte arbejde Lars – Lars Pedersen ejer og driver Accounterpart og jeg må indrømme at jeg aldrig har haft mere tillid til en “talknuser” end jeg har til Lars og Accounterpart. Mange tak for de fine samtaler og venlige sind.”

  – Peder Axelsen

  “Once you go Accounterpart, you never go back – Hvad skulle vi dog gøre uden jer. Det er så befriende ikke at skulle kæmpe med administration, løn og bogføring. Jeg vil vove den påstand at vores virksomhed tjener flere penge nu end tidligere, blot ved at jeg er frigivet til de ting jeg er god til. Dejlig og skøn frihed.”

  – Pia Pedersen

  “Bogføring i verdensklasse – Vi har valgt at lade Accounterpart overtage tjansen med vores bogføring. Det har vi slet ikke fortrudt! Har man lyst til at fokusere på de ting man er bedst til, så anbefaler jeg uden tvivl at man kontakter Accounterpart og får en snak.”

  – Sara Camilla Simonsen