Kreditorstyring ved AccounterpartFå markedets bedste kreditorstyring til en god pris!

Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – Eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Digital fakturering

  ✅ Likviditetsstyring

  ✅ Reducering af omkostninger

  ✅ Synkronisering med bank

  Kreditorstyring

  God kreditorstyring er en tillidssag! Slip for fysiske fakturaer og undgå at brug tid på betalinger.

  Vi har i Accounterpart udviklet vort helt eget kreditorsystem, som jeres virksomhed kan få glæde af. Vores digitale kreditor flow sikrer jer en smidig og struktureret styring af alle betalinger.

  Modtager I årligt mellem 500 og 3.000 fakturaer, og bruger I meget tid på betalinger? Gennem Accounterpart slipper I nu for hovedpinen.

  Vi lægger automatisk alle fakturaer ind i jeres banksystem, og alt I fremover skal, er at godkende dem. Vi hjælper ligeledes med at bogføre alle betalinger.

  Kreditorstyring ved Accounterpart

  Overlad trygt og sikkert jeres kreditor fakturaer til os. Vi bogfører og håndterer dem professionelt for jer. Vi afstemmer alle kontoudtog og hvis I kører projektstyring, så sørger vi for at fakturaerne registreres på de enkelte projekter.

  Vi har ligeledes en specifik service ved omfattende lagerstyring. Her bogfører vi alle fakturaer fra dine leverandører per indkøbsordre.

  Med andre ord, vi sørger for komplet håndtering af alle fakturaer I skal betale.

  Digital fakturering

  Slut med papirfakturaer, vi opretter vort anerkendte digitale flow der sikrer jer at alle leverandørfakturaer bogføres og administreres elektronisk. I vil således altid kunne søge digitalt efter en specifik faktura da vi samtidig har sørget for en struktureret lagring af alle jeres fakturaer.

  Likviditetsstyring

  Vi skaber det gode overblik over kommende betalinger. I kan således hele tiden danne jer et overblik over virksomhedens likviditet. Vi bogfører alle fakturaer så I samtidig kan se hvilke leverandører I skylder penge.

  Reducering af omkostninger

  Ved god kreditorstyring undgår I at betale rykkergebyrer og rentetilskrivninger, I undgår ligeledes det pinlige ved at blive rykket for betaling. Ved betaling til tiden kan I spare mange penge hvert år, hvis I modtager 500 – 3.000 fakturaer.

  Synkronisering med bank

  Vi kan synkronisere hele vort set up med jeres netbank. Vi kan således sikre automatiske betalinger via filoverførsel til jeres netbank. Alle kreditorbetalinger oprettes således at I blot skal godkende de betalinger der er synkroniseret ind. Aldrig har det været nemmere at sikre god kreditorstyring.

  “Tillidsvækkende virksomhed –  At hyre Accounterpart til at udføre kreditorstyring for vores virksomhed, har været den bedste beslutning vi nogensinde har gjort. Siden 2013 hvor vi lavede et samarbejde med Accounterpart, har vi altid betalt vores fakturaer til tiden og vi har aldrig misset en forfaldsdato. Dette kan vi kun have sparet penge på, da vi årligt modtager ca. 2700 fakturaer!”

  – Mikkel Botofte Larsen

  “Tak Lars , for det gode overblik. Det har været ikke mindre end en lettelse at hyre Lars Pedersen til at få styr på vores kreditorer. Vi betaler ikke længere rykkergebyr eller andet der fordyre hele vores betalingsproces.”

  – Jette Carlsen

  “God styring. Det er næsten flovt at indrømme, men vi har aldrig haft så godt styr på vores kreditorer, som efter Accounterpart overtog hele vores kreditorstyring. Vi betaler alle regninger til tiden, og vi har et perfekt overblik over hvornår ting forfalder.”

  – Ib Pedersen

  “Kreditorstyring i særklasse. Vi har før outsourcet hele vores kreditorstyring og bogholderi, men vi har aldrig fået så god indsigt i vores kreditorstyring som efter Accounterpart overtog vort engagement. Tak for god rådgivning Lars.”

  – Niels Sørensen