Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Fast lav timepris

  ✅ Solid bogføring

  ✅ God kreditorstyring

  ✅ Skarp debitorstyring

  Revisor Gilleleje

  Kontakt en lokal revisor i Gilleleje!

  At arbejde som revisor er en tillidssag. Vi tager vores rådgivning og arbejde meget seriøst, da vi ved det drejer sig om jeres daglige virke. Vi er beliggende nær Gilleleje, hvor vi servicere en masse tilfredse kunde.

  Vi yder aller former for regnskabsmæssig og administrationsmæssig rådgivning. Procesoptimering er et område vi hjælper mange med.

  Her på sitet kan I læse om alt hvad vi tilbyder:

  I finder information om alt hvad vi kan tilbyde jer, her på hjemmesiden. I er skal være velkomne til enten at chatte gratis med os, eller kontakte os direkte på telefonen.

  Kontakt den mest vellidte revisor i Gilleleje og omegn!

  Bogføring

  Er jeres virksomhed beliggende i eller nær Gilleleje, så har I fordelen af at få et meget fordelagtigt tilbud på outsourcing af jeres bogføring. Vi er en revisor med fair prispolitik, og vi tilbyder jer derfor bogføring fra kun 400 kr. per måned.

  Selvangivelse

  Har I brug for at få lavet en selskabsselvangivelse, eller blot selvangivelse for enkeltmandsvirksomhed, så er det vigtigt for os at vi kan tilbyde jer et af de bedste tilbud i Gilleleje om omegn. Derfor får I fast pris på 3.500 kr. Som revisor har vi indarbejdet nogle procedurer der gør at vi kan udføre opgaven hurtigt og effektivt.

  Årsregnskab

  Årsregnskaber og årsrapporter kræver overblik og ikke mindst meget tid. I kan derfor med fordel outsource opgaven til os. Vi tilbyder Gillelejes bedste pris, til kun 8.000 kr. for komplet udførelse. Selvom ikke alle opgaver tager lige lang tid, så er vi en revisor der tror på et fastpriskoncept. Det er gennemskueligt for jer som kunde, og I undgår en skyhøj revisorregning.

  Kontakt os idag!

  Er du selvstændig erhvervsdrivende eller selskab i eller nær Gilleleje, så kontakt en god revisor idag på telefon 48 79 80 31, eller chat uforbindende med os her på sitet.

  “Hold op vi er i trygge hænder! Vi har valgt at outsource både vort bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring og ikke mindst lønadministration til Accounterpart. Vi fortryder intet, aldrig har vi brugt mindre tid på administration.”

  – Niels Faberschön

  “Pålidelig revisor. Moms, Skat og løn afregnes til tiden. Vi sparer en del penge ved at få Accounterpart til at stå for vores daglige administration og regnskab. Herfra anbefaler vi varmt alle selvstændige erhvervsdrivende i Helsingør, at bruge Accounterpart.”

  – Anne-Lise Muns Nielsen

  “God revisor. For os er det rart med en lokal revisor i Helsingør. Accounterpart er der altid når vi har brug for dem. Lars Pedersen og hans kollegaer sørger bestemt for en god og tæt rådgivning til en meget fin pris. Kan varmt anbefale Accounterpart.”

  – Kharim Nhasar Mouhammed