Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Fast lav timepris

  ✅ Solid bogføring

  ✅ God kreditorstyring

  ✅ Skarp debitorstyring

  Revisor Hillerød

  Hyr en tillidsvækkende revisor nær Hillerød, kontakt Accounterpart!

  Vi er en af Hillerøds mest anerkendte revisor firma. Vi har mange års erfaring og hjælper alle erhvervsdrivende, selskaber og enkeltmandsvirksomheder.

  Vores hovedområder er outsourcing og rådgivning. Outsourcer I dele eller hele jeres administration til os, så får I automatisk den gode rådgivning med i prisen.

  Læs mere på hjemmesiden, omkring hvad vi kan tilbyde, og ring endelig på 48 79 80 31. Gode råd er gratis!

  En revisor nær Hillerød, der har kompetencerne i orden!

  Bogføring

  Outsource jeres bogføring enkelt og billigt gennem Accounterpart. Vi er lokalt orienteret, så ligger jeres virksomhed i Hillerød, så får I bogføring fra 400 kr. om måneden gennem os. Vi er en grundig revisor, så inden et eventuelt samarbejde, kan I med fordel få en uforbindende samtale med os.

  Selvangivelse

  Er I enkeltmandsvirksomhed så har vi endnu et godt tilbud. Alle enkeltmandsvirksomheder i Hillerød tilbydes komplet udformning af selvangivelse, for kun 3.500 kr. Vi sikrer jer, at udførelsen overholder al lovgivning på området. Vi er en seriøs revisor g det er vigtigt for os at selvangivelsen er så udførlig udformet, at I med ro og mag kan aflevere den direkte til Skat.

  Årsregnskab

  Vi har mange anpartsselskaber som kunder i Hillerød. Det er vigtigt for disse, at de har en tillidsvækkende revisor med kompetencerne i orden. Vi har en fast pris på 8.000 kr. for at udforme et årsregnskab.

  Kontakt os idag!

  Kontakt en seriøs revisor idag på telefon 48 79 80 31. Vi hjælper alle virksomheder og erhvervsdrivende i Hillerød og omegn.

  “Hold op vi er i trygge hænder! Vi har valgt at outsource både vort bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring og ikke mindst lønadministration til Accounterpart. Vi fortryder intet, aldrig har vi brugt mindre tid på administration.”

  – Niels Faberschön

  “Pålidelig revisor. Moms, Skat og løn afregnes til tiden. Vi sparer en del penge ved at få Accounterpart til at stå for vores daglige administration og regnskab. Herfra anbefaler vi varmt alle selvstændige erhvervsdrivende i Helsingør, at bruge Accounterpart.”

  – Anne-Lise Muns Nielsen

  “God revisor. For os er det rart med en lokal revisor i Helsingør. Accounterpart er der altid når vi har brug for dem. Lars Pedersen og hans kollegaer sørger bestemt for en god og tæt rådgivning til en meget fin pris. Kan varmt anbefale Accounterpart.”

  – Kharim Nhasar Mouhammed