Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – eller udfyld nedenfor.

  Navn

  Telefon

  E-mail

  Det får I

  ✅ Fast lav timepris

  ✅ Solid bogføring

  ✅ God kreditorstyring

  ✅ Skarp debitorstyring

  Revisor Græsted

  Kontakt den lokale revisor i Græsted!

  Accounterpart er vel nok en af den mest alsidige revisor i Græsted. Vi rådgiver lokale virksomheder om alt indenfor regnskab og økonomi. Vi er tilmed kendt for vores kompetencer omkring procesoptimering, hvor vi sammen med jer optimerer de administrative processer i virksomheden. Det kan være alt lige fra kreditorstyring til lønadministration.

  Her på accounterpart.dk kan I læse om alt hvad vi tilbyder:

  Vil I i kontakt med en seriøs revisor, så kontakt os idag via chatten eller telefonen.

  Vi har ikke andet end tilfredse kunder i Græsted – Accounterpart en tillidsvækkende revisor!

  Bogføring

  Outsourcing af bogføring er en af vores kernekompetencer. Vi har som erfaren revisor, udviklet vores egne systemer og struktur, der gør at vi kan hjælpe alle virksomheder i Græsted med bogføring fra kun 400 kr. om måneden. Det behøver ikke koste en bundegård at få professionel revisor hjælp, tænk på de ressourcer I sparer som erhvervsdrivende.

  Selvangivelse

  Vi hjælper også med selskabsselvangivelse og selvangivelse for enkeltmandsvirksomheder. Vi har mange små og mellemstore virksomheder der hvert år får udført deres selvangivelse. Vi er en prisbevidst revisor og vi tror på fastpriskonceptet. På den måde sikrer I jer som virksomhed, at I ikke køber katten i sækken. Vi tilbyder alle erhvervsdrivende i Græsted, at få udført deres selvangivelse for kun 3.500 kr.

  Årsregnskab

  Har I brug for at få lavet et årsregnskab eller en årsrapport, så er det også noget Accounterpart hjælper med. Vi søger konstant at være en tillidsvækkende revisor så vi udfører et hvert årsregnskab til en fast pris på 8.000 kr. Er I erhvervsdrivende i Græsted så kontakt os uforbindende inden vi laver jeres årsregnskab, så I ved I er i trygge hænder.

  Kontakt os idag!

  Kontakt os idag, alle virksomheder tilbydes gratis økonomitjek. Vi gennemgår gratis alle jeres administrative processer og kommer med et bud på forbedringer. Chat eller ring til os idag, på telefon 48 79 80 31.

  “Hold op vi er i trygge hænder! Vi har valgt at outsource både vort bogholderi, kreditorstyring, debitorstyring og ikke mindst lønadministration til Accounterpart. Vi fortryder intet, aldrig har vi brugt mindre tid på administration.”

  – Niels Faberschön

  “Pålidelig revisor. Moms, Skat og løn afregnes til tiden. Vi sparer en del penge ved at få Accounterpart til at stå for vores daglige administration og regnskab. Herfra anbefaler vi varmt alle selvstændige erhvervsdrivende i Helsingør, at bruge Accounterpart.”

  – Anne-Lise Muns Nielsen

  “God revisor. For os er det rart med en lokal revisor i Helsingør. Accounterpart er der altid når vi har brug for dem. Lars Pedersen og hans kollegaer sørger bestemt for en god og tæt rådgivning til en meget fin pris. Kan varmt anbefale Accounterpart.”

  – Kharim Nhasar Mouhammed