Kreditorstyring ved AccounterpartAccounterparts politik for personoplysninger

Ønsker I et tilbud? Ring 48 79 80 31 – Eller udfyld nedenfor.

Navn

Telefon

E-mail

Det får I

✅ Digital fakturering

✅ Likviditetsstyring

✅ Reducering af omkostninger

✅ Synkronisering med bank

Politik for personoplysninger

I følgende Fortrolighedspolitik redegøres der for, hvordan Acoounterpart anvender de personlige oplysninger.

Afsnittet handler om de oplysninger I afgiver, når du besøger www.accounterpart.dk og anvender hjemmesidens forskellige tjenester, tilmelder dig nyhedsbrev m.v.

Kreditorstyring ved Accounterpart

1. Hvilke oplysninger indsamles og hvorfor?

1.1 På hjemmesiden vil du altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. Det er op til dig selv, om du vil afgive personlige oplysninger. Brug af tjenester på hjemmesiden, som tilmelding til nyhedsbrev, kontakt form m.v. forudsætter dog, at du afgiver visse personlige oplysninger. De personlige oplysninger, som indsamles på hjemmesiden, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mail, firmaadresse, stillingsbetegnelse og lignende identifikationsoplysninger.

Vi indsamler alene personligt identificerbare oplysninger for at kunne gennemføre din tilmelding eller levere en given tjeneste til dig, tilmelde dig ønskede faciliteter, til brug for interne markedsundersøgelser og statistik, og for at kunne fremsende nyhedsbreve og andre oplysninger vedrørende vores virksomhed og vores tjenester, såfremt du anmoder om dette. Kun de personer, som anmoder herom, vil modtage e-mails eller andre meddelelser fra os som nyhedsbreve, tilbud mv. Du har altid mulighed for efterfølgende at angive, at du ikke fremover ønsker at modtage henvendelser fra os.

1.2 Dine oplysninger bliver alene gjort til genstand for intern behandling og videregivelse til enheder, som er underlagt denne privacy politik, herunder datterselskaber og associerede selskaber samt til databehandlere, der behandler oplysningerne på vegne af og under instruks fra Accounterpart. Oplysningerne vil ikke uden indhentelse af dit eksplicitte samtykke blive gjort til genstand for anden ekstern videregivelse, medmindre der er hjemmel hertil i lov el.lign. Accounterpart hverken benytter eller videregiver dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder til udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har anmodet om og accepteret dette.

2. Sikkerhed

2.1 Accounterpart bestræber sig på bedst muligt at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger. Accounterpart har således implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå.

3. Interaktive faciliteter

3.1 Det kan forekomme, at vi tilbyder mulighed for deltagelse i interaktive fora i hvilken forbindelse, du kan diskutere med andre brugere af hjemmesiden. Inden du benytter sådanne faciliteter, skal du læse vores disclaimer for brug af Accounterpart’s hjemmeside. Enhver meddelelse, som du sender online, vil være tilgængelig for alle med adgang til det pågældende forum, og Accounterpart påtager sig ikke noget ansvar eller nogen forpligtelser i forbindelse dermed.

4. Adgang til dine personlige oplysninger

4.1 Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som Accounterpart behandler om dig med visse lovmæssige begrænsninger. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at få ændre dine personlige oplysninger, hvis der er behov for dette.

5. Ændring af oplysninger eller framelding af tjenester mv.

5.1 Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller du ikke ønsker at modtage flere meddelelser fra os, eller hvis du har spørgsmål til denne Fortrolighedspolitik, kan du rette henvendelse til os ved at anvende enten vores chat eller mailformular under fanen KONTAKT OS.

“Tillidsvækkende virksomhed –  At hyre Accounterpart til at udføre kreditorstyring for vores virksomhed, har været den bedste beslutning vi nogensinde har gjort. Siden 2013 hvor vi lavede et samarbejde med Accounterpart, har vi altid betalt vores fakturaer til tiden og vi har aldrig misset en forfaldsdato. Dette kan vi kun have sparet penge på, da vi årligt modtager ca. 2700 fakturaer!”

– Mikkel Botofte Larsen

“Tak Lars , for det gode overblik. Det har været ikke mindre end en lettelse at hyre Lars Pedersen til at få styr på vores kreditorer. Vi betaler ikke længere rykkergebyr eller andet der fordyre hele vores betalingsproces.”

– Jette Carlsen

“God styring. Det er næsten flovt at indrømme, men vi har aldrig haft så godt styr på vores kreditorer, som efter Accounterpart overtog hele vores kreditorstyring. Vi betaler alle regninger til tiden, og vi har et perfekt overblik over hvornår ting forfalder.”

– Ib Pedersen

“Kreditorstyring i særklasse. Vi har før outsourcet hele vores kreditorstyring og bogholderi, men vi har aldrig fået så god indsigt i vores kreditorstyring som efter Accounterpart overtog vort engagement. Tak for god rådgivning Lars.”

– Niels Sørensen